En härlig kväll

Middag med Paula och Emilia och en massa rödvin hemma hos Andreas. Var egentligen jättetrött, men sällskapet var ju trevligt då denna trio är de som jag trivs absolut med här på ön. Andreas visade sig vara en köksfacist, vilket gjorde att vi andra inte var välkomna att hjälpa till med maten… så vi drack rödvin och snackade skit istället. Sen blev det visst lite för mycket snack om fina killar och det tyckte inte A var så kul att höra på så vi fick sluta att prata om sånt…

Sen blev vår lilla middag kraschad av två personer varav den ena inte står så högt upp på värdens lista över favvopersoner… vilket gjorde att det blev ett hastigt lokalbyte hem till Frank som värmde med Singstar-battle. Det var oxå trevligt, och därefter bar det av till det ökända Skithålet. Gjorde dock en ganska tidig kväll eftersom jag var en av de få som behövde gå upp å jobba idag.

Annons

2 reaktioner på ”En härlig kväll

  1. AW 27 februari, 2010 / 12:20

    Du ser ju nästan lite kär ut… bör man oroa sig?!

    Gilla

  2. Fröken Svensson 6 mars, 2010 / 06:10

    Och sen när började du oroa dig elr bry dig för den delen?! Hsh så var jag nog mest full faktiskt =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s