Packa om

Håller på och packar om min väska och byter ut lite kläder. Tog ju med en del vinterkläder som ersätts med kjolar och klänningar och nya skor. Jag kommer ju bli tvungen att slänga gamla skor innan jag lämnar GC för Kreta, och en del kläder av det som hänger i garderoben i mitt rum på Aguila Playa borde nog slängas eller skänkas till någon bättre behövande. Nu ska jag bara se till att jag inte överpackar vilket jag ofta har en tendens att göra. Det är redan lite saker som har åkt in i garderoben i föräldrarnas gästrum eftersom jag insett att jag inte behöver det…

Annons

En reaktion på ”Packa om

  1. Amis 2 mars, 2010 / 02:09

    Hej,Vill du vara med och tävla om en glitter eyeliner från Make Up Store?Ta i sådana fall en koll på min sida.Ha det gott !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s