Har slutat bittra…

Har slutat att bittra över det sena avresedatumet och satt på mig en blommig klänning och ett par rosa klackar och är redo för ett Mad Men-marathon. Det är det enda kul jag kan se fram emot denna lördagskväll eftersom jag var hemma från jobbet idag, fast från vad jag fått höra så finns det värre sätt att spendera sin lördagskväll =)

Klänning från Gina Tricot.

Annons

En reaktion på ”Har slutat bittra…

  1. Amis 6 mars, 2010 / 08:21

    Vill du vara med och tävla om en glitter eyeliner från Make Up Store?Ta i sådana fall en koll på min sida. Du hittar tävlingen under länken till vänster med rubriken ”Veckans Tävling”Tävlingen avslutas i morgon, söndag.Ha det gott!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s