Inte så mkt att säga..

Ja, det finns inte så mkt att säga om Kick Offen i början av veckan. Vi fick visserligen bo på ett femstjärnigt hotell och sova i sköna sängar, men sånt spelar liksom inte så stor roll när man ändå inte har tid att njuta av lyxen. För mig handlar en kick off om att lära känna varandra och teambuilding, så det förvånade mig mycket när det denna gång inte alls var fokus på sånt. Vi hängde mest i de teamen vi brukar, och visst var det lite vårt eget fel oxå.

Hsh ser jag väldigt fram emot vår BV Kick off som eventuellt kommer att vara nästnästa vecka. Jag och Aleks har redan börjat att psyka varandra eftersom vi båda vill ha tävling, och vi båda är jäkligt säkra på att just våra respektive lag kommer att vinna =) Game on!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s