Ögongodis

Satt och åt frukost imorse när mannen med de vackraste ögonen gick förbi. Satt i en diskussion med Aleksi, som jag tror försökte berätta samma historia för mig 3 gånger innan han fattade att jag inte var så fokuserad på honom längre, utan hade fullt fokus på norrmannen med det vacka leendet. Tror jag hörde Aleksi svära lite på finska… men mina tankar var sedan länge någon annanstans… Söta finska pojkar är inte lika instressant i jämförelse med vackra män från Norge  =)

Sen kunde jag leva resten av dagen på det leendet.

Hittade förresten tillbaka till herr Rydströms blogg idag. Kom ju på att han var på Kreta förra sommaren och blev självklart nyfiken på var han hade varit. Glömde dock bort att kolla upp det eftersom jag fastnade i ett orerande om svensk fotboll och Kalmar FF.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s