Värdelös ledig dag

Idag har jag varit ledig och hade planerat att åka och shoppa i Chania. Tyvärr festade jag lite för hårt igårkväll, vilket betydde att jag sov vääääldigt länge idag. Vid tretiden hade jag iaf fått nog med sömn och släpade mig till Kaffestugan som ligger vid Platanias torg. Där åt jag bakad potatis med skagenröra och åt en våffla med grädde och sylt, samt läste gårdagens Aftonbladet som jag köpt i en Supermarket för 30 SEK. Sen gick jag hem och sov lite till. Resten av kvällen har spenderats med en chipspåse och 24. Ganska värdelös ledig dag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s