Nyttig semesterdag

Idag kl 9 var jag hos min husläkare för att få ryggen undersökt. Fick remiss till röntgen och sjukgymnast och recept på värktabletter. Alltid nåt. Efter det blev det en tur in till stan för att kolla efter klänning till på lördag när kusin A gifter sig. Hittade dock ingen.

Var inne på Beyond Retro Zinken och hittade en massa klänningar som jag skulle vilja ha men eftersom jag inte bor hemma känns det dumt att lägga in dom i en garderob som jag är 3 timmars flygresa från. Blev iaf lycklig av att gå runt på Beyond Retro och klämma och känna på alla underbara skapelser. Det fick mig att längta till den dagen när jag bestämmer mig för att lägga guideuniformen på hyllan och flyttar hem.

Nu på kvällen har jag lagat lasagne till lillasyster och nu blir det nog en film och chill i soffam. Jag ÄLSKAR semester!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s