Jobb-inspiration

Hittade de här programmen som jag tänkte bli inspirerad av till när jag gör mitt nästa vattengymnastikprogram. AquaYoga och AquaBox från SOND. Ska beställa i veckan. Hoppas bara att de inte sjabblar bort min beställning som de gjorde förra gången. Men å andra sidan fick jag ju en CD gratis för besväret, även om jag använder min egen musik till mina program.

Jag gillar att man kan köpa program på det här sättet. Jag som inte är utbildad vattengympainstruktör behöver hela tiden lite ny inspiration på rörelser och övningar, som man kan lära in och testa i vattnet. Man blir liksom självlärd på vad som funkar och vad som inte funkar.

På samma sätt som att man lär sig vad som funkar och inte funkar genom att studda andra som leder vattengympa. Mina kollegor på Fritte har varit guld värda där. På GC hade jag även möjligheten att få studda i vattnet när jag hade tid över, vilket är guld värt.

(foto: från internet)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s