So far…

Anlände till Khao lak och Thailand i måndags. Har fått ett superboende i centrala Khao Lak, 5 min från min arbtesplats. Än så länge är vi 4 guider och 2 managers och den först tiden är det bara stud som står på schemat. Vi ska studera närområdet och utflykter för att lära oss så mycket som möjligt om vår nya destination.

Igår var jag och de tre andra tjejerna som är här lediga tillsammans, så det blev en tur till Phuket för lite shopping och VIP-bio. Jag köpte ett par högtalare till min lägenhet, och de andra köpte Converse-skor för 800 Baht, vilket är ca 200 SEK. Ja, det var äkta Converse oxå =) Det blir mitt inköp efter löning, plus att jag nog även ska handla lite julklappar att skicka hem.

Nu ska jag fixa mig lite för om en kvart är det dags att gå ut och äta lite med de andra i teamet.

Puss och kram till alla jag känner

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s