Härliga upplevelser

Mina två första veckor i Thailand bjuder på spännande upplevelser. Jag har ridit på elefant genom djungeln (2 ggr), matat elefanter, paddlat kanot oxå på en flod i djungeln, gått på matlagningskurs, gått på marknad och prutat till mig dåliga priser (för att jag tycker att det känns snålt att pruta på en tia hit eller dit), shoppat i Phuket, åkt longtailbåt för första gången och sett James Bond-island, besökt ett kinesiskt tempel samt ett buddhistiskt tempel, besökt en Thailändsk skola, njutit vackra stränder, och självklart svullat i  en massa god Thai-mat. På söndag kommer de första gästerna och då börjar det riktiga jobbet på allvar.

Här kommer en låt som redan har fått stor betydelse för vintersäsogen =)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s