Som något overkligt

Jag tror jag var med om någon slags religiös upplevelse… religiös är nog egentligen fel ord men jag vet inte hur jag ska beskriva det.. Häromnatten kom jag hem sent och gick och la mig i sängen, och precis när jag höll på att somna kändes det som att någon kramade om mig. Jag kände en så stark närvaro i min lägenhet att jag blev tvungen att sätta mig upp i sängen och tända lampan, men självklart var det ingen där…Tänkte inte så mycket mer på det utan kunde somna om efter ett tag.

Igår kväll ringde mamma och berättade att en väninna och även fd arbetskamrat till mig hade avlidit kvällen innan. Det var ett sånt där plötsligt dödsfall, ingen sjukdom eller hög ålder låg bakom, utan det var bara något som slog ner som en blixt och omkullkastade, förändrade allas liv.

Någonstans vill jag tro att det var hon, min väninna, som gav mig den där oförklarliga kramen häromnatten, som ett slags sista farväl…

Livet är oförutsägbart, orättvist, oförklarligt…

Jag tänker på dig, och på dina nära och kära, och hoppas de tar sig igenom den här närmaste tiden av sorg och saknad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s