Ett nytt projekt

Jag och några guidevänner har startat Projekt Tjockis, vilket betyder att vi ska ta tag i våra liv, och börja en ny livsstil. Guidelivet innefattar en del fest, stress, sömnbrist, dåliga matvanor och inga motionsvanor, och detta sätter ju givetvis spår.

Mitt mål, är att gå ner en klädstorlek till storlek 38. Just nu är jag  40/42 eller M/L beroende på klädmärke och plagg. Idag är första dagen på Projekt Tjockis, och jag började min dag med en härlig morgonpromenad, och en lätt frukost. Nu ska vi bara göra samma sak imorgon bitti, och morgonen därefter osv. Så ni får gärna hjälpa till och peppa mig, för det kan jag behöva. Jag tappar ganska fort intresset för saker och ting.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s