Mot Värmland

På måndag ska jag påbörja min väg mot ett körkort, och jag åker till Värmland och Karlstad för att göra det. Vet inte om jag kommer att kunna klara det inom de 4 veckorna jag har innan jag ska ut som guide igen, men det är värt ett försök. Dessutom tror jag på mig själv, även fast jag är helt nybörjare och bara har provat att köra med automatväxel. Nu ska jag ju hålla koll på koppling och annat sånt där komplicerat. men om inte jag tror på mig själv så lär ju ingen annan göra det heller. 2011 är året då jag tar körkort =)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s