Tisdagen

I tisdags var jag på bio och såg Fast and Furious 5 tillsammans med trevligt sällskap. Lillebror med flickvän, samt lillasyster med pojkvän. Jag mötte först upp lillebror och hans tjej Sara för lite middag på Jensens Bøfhus, och sen köpte vi en massa popcorn och Hot Snacks, som vi försökte äta upp under filmen. Men vi var så mätta efter middagen så det var bara en bråkdel som slank ner.

Filmen i sig var väldigt underhållande, hade dock önskat lite fler bilscener, men det känns som upplagt för ytterliggare en film, så det är bara att hålla tummarna för det.

Förr i tiden var jag helt såld på Paul Walker, och tyckte att han var bland det snyggaste som fanns. Insåg dock att min smak har ändrats lite efter ett halvår i Thailand, då jag inte alls tyckte att han var snygg längre… mina ögon gick åt annat håll, mot Sung Kang. Kan nog vara för att mina tankar osökt gick till Jao, och visst, de liknar inte varandra men de påminner om varandra. Lite i alla fall.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s