Förresten…

Just nu befinner jag mig i Värmland och Karlstad för att ta ett gäng med körlektioner. Det är meningen att jag ska ta körkort, och därför har jag bokat in mig på 20 st körlektioner. Teori och uppkörning är inbokad till mitten av juni… jag ska bara få kontroll på min vänsterfot som gärna vill släppa upp kopplingen lite för snabbt=kärringstopp.

Just nu bor jag hos underbara Daphne och hennes familj, ute i skogarna utanför Kil. De ger mig mat, en säng att sova i och de skjutsar mig fram och tillbaka in till Karlstad så jag kan gå på mina körlektioner. Helt fantastiska människor!!

Så nu vet ni vad jag gör på dagarna =)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s