Längtar ut…

Jag längtar ut igen! Det ska bli skönt att få lite rutin i vardagen igen, och få jobba lite. Just nu består visserligen mina dagar av teoriplugg och övningskörning, så jag har väl iofs liiite rutin i vardagen, men snart är min tjänstledighet slut och jag ska ut och jobba. Jag fick min biljett förra veckan, och kommer åka till Bulgarien den 16e juni. Det är dagen efter min uppkörning, och ska jag vara allvarlig så är jag lite orolig för att jag inte ska klara det. Skulle behöva övningsköra sååå mycket mer, men det är inte så lätt i och med alla nya regler som har införts samt att jag inte har tillgång till bil med manuell växel. Men, men det är bara att slå bort de negativa tankarna och tänka på allt det roliga som ett körkort faktiskt medför!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s