Frustrerad

Jag är sjukt frustrerad efter dagens körlektion! Efter lektionens slut så påtalade jag att jag faktiskt har halkbana på fredag, och att jag ska köra upp nästa vecka, och min lärare sa att han inte tyckte att jag var redo utan att jag borde ta fler körlektioner innan jag ska göra körprov. Det var visserligen ärligt, men samtidigt känns det som att han bara var ute efter merförsäljning. Jag förklarade för honom att jag faktiskt inte har den möjligheten eftersom jag lämnar landet för utlandsarbete, och MÅSTE köra upp på onsdag, och att det jag behöver är hjälp med olika övningar för att vara så förberedd som möjligt inför uppkörningen. Tyvärr för min del så verkar de båda lärarna som jag har kört med på Danderyds trafikskola bara jävligt oengagerade och trötta på sitt arbete. Imorrn har jag ännu en lektion med Per, och på fredag har jag lektion med en Stefan. Det var egentligen meningen att vi skulle köra ut till Farsta för att reka området jag ska köra upp i, men jag får nog tänka om där och imorgon ska jag ringa för att istället för en trippellektion på fredag göra det till en dubbellektion, och spara en lektion för att försöka få till en dubbellektion på tisdag istället.

Så det är dagens dilemma.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s