Körlektioner…

Jag har ju tidigare berättat att jag tar ett gäng körlektioner inför mina körprov nästa vecka. Jag var i Karlstad och tog ett gäng lektioner, och det började kännas riktigt bra. Jag var redo för halkbanan, och min lärare trodde nog att jag skulle hinna bli klar i tid.

Igår bytte jag till en Trafikskola på hemmaplan eftersom jag inte riktigt har tid att åka fram och tillbaka till Karlstad, då jag har en del som måste bli klart här hemma innan jag åker, så jag kontaktade Danderyds Trafikskola, och har signat upp mig för 11 lektioner innan min uppkörning.

Första lektionen hade jag igår, och jag tror jag tog 10 steg tillbaka i min körkortsutbildning. De tycker att jag har lärt mig fel i Karlstad och jag fick princip börja från början. Det gick verkligen skit igår!! Jag gillar dessutom inte min lärare något vidare. I Karlstad körde jag med Henrik, som hela tiden gav mig tips på vad jag ska tänka på ute i trafiken. När jag fick kärringstopp och blev stressad av bilarna bakom, sa han bara att jag skulle ta det lugnt och starta igen. Min lärare igår, Per, han skrek åt mig att släppa pedalerna och att han tog över bilen, så vi skulle komma därifrån nån gång (?!), riktigt pedagogoiskt.

I Karlstad övade jag på parkering 1 gång, igår förväntades jag att kunna backa ur en parkeringsplats och parkera själv. Jag fick inga tips på vad jag skulle tänka på överhuvudtaget!

Idag har jag en dubbellektion och jag hoppas att jag ska få ordning på allt idag. Jag ska ju göra halkbanan på fredag, och som det känns nu är jag inte klar för det…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s