Sunny Beach

Jag är på plats i Bulgarien och Sunny Beach! Solen skiner och det är varmt… åtminstone varmare än hemma. Mina intryck av Bulgarien är väl över förväntan, men jag åkte ju å andra sidan hit med extremt låga sådana…

Första veckan har jag bara studera hotell och utflykter på schemat. Första dagen i uniform blir på lördag, och då blir jag direkt inkastad i flygplatstransfer och så ska jag hålla en kvällsutflykt. Mycket trevligt!

Övriga intryck är att jag bor i världens minsta rum och har en extremt hård och smal säng, som jag knappt kan vända på mig i. Imorgon ska jag på en shoppingutflykt till Burgas, och då står bland annat en kudde på inköpslistan, och om pengarna räcker även en bäddmadrass och ett grenuttag.

Kollegorna här är de flesta ganska unga och förstasäsongsguider, så vi får se hur jag trivs. Jag är ju inte längre värsta partyprinsessan, och har nog aldrig riktigt varit det heller. Just nu saknar jag mest Jao och längtar efter vintern, men jag tror och hoppas att de här 4 månaderna kommer att gå fort…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s