Svacka

Jag har en stud-vecka mer eller mindre hela veckan. Lördag är första dagen i uniform och det är flygis och kvällsutflykt som står på schemat. Nice!

Idag har jag haft en liten svacka… överväldigas av såna där känslor att jag inte vill vara här…eftersom Han inte är här. Ringde till min karl idag, och 1,5 min kostade 50 SEK. Fy f-n! Det var mysigt att höra hans röst även fast han jobbade och inte kunde prata så länge. Åhhh…. SAVNER!!!

Försöker gilla läget, men det är svårt. Orkar inte ens försöka lära känna människorna här, även fast jag vet att jag borde för min egen skull…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s