Dagens…

Idag har jag varit på en heldagsutflykt till Balchik och Varna. Skulle kunna vara en riktigt bra utflykt, och jag kan mer än gärna tänka mig att köra den varje vecka.

Har typ hundra idéer om hur jag skulle göra om jag körde den.

Tyckte det var lite pinsamt att höra min kollega försöka prata danska. Det lät lite som en svensk med tysk brytning, men hon försökte i alla fall, och det var ju fint! Sen var det ju första gången hon körde den här utflykten så OK, jag kan ju bjuda på det lite då…

Jag ska vara snäll =)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s