Sista fredagen i Slanchev Bryag

Just nu spenderar jag min sista fredag i Slanchev Bryag aka Sunny Beach. Jag har varit ledig idag, och sov lääänge innan jag tog mig upp för att äta en sen frukost/lunch på Amora. Sen gick jag och köpte mig lite mellanmål/middag på  bageriet iform av en Kremka (vaniljfyllt bakverk) och inbakad sandwich med skinka och ost.

Hade egentligen tänkt att gå till stranden men kom på att det kanske är coolare att aldrig varit på stranden i Sunny Beach, trots arbete här i 2 månader. Jag planerar även att aldrig sätta min fot på Den Glade Viking under min tid här!!

Imorgon blir det service igen och sen utflykt till Erketch, men eftersom jag ska ha buss nr2 hoppas jag på att jag får ta flygplats istället. Det är roligare!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s