Hollywood-hår

Kom hem från frisören, efter att ha spenderat 3,5 timmar i frisörstolen. Jag har beslutat mig för att bli lite blondare igen, och har påbörjat processen idag genom att göra en massa folieslingor. Efter att ha tvättat ur färgen ur håret och tvättat det frågar frisören om han får blåsa håret och göra sin special-styling. Javisst säger jag utan att riktigt veta vad jag ger mig in på. Efter att han blåst i en evighet, går jag ut ur frisörsalongen med Hollywood-hår.  Stort, fluffigt och lite lockigt. Inte alls min stil men man ska ju prova allt har jag hört =)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s