Fortfarande i Sverige…

I tisdags förra veckan skulle jag egentligen påbörjat min resa till Thailand… men eftersom jag fortfarande inte har fått tillbaka mitt pass är jag fortfarande kvar i Sverige. Jag fattar inte hur det kan ta sån tid. Enligt den information jag har fått sändes mitt pass ner till Köpenhamn med Fedex den 19 juli, för att levereras till ambassaden. Igår (16 aug) hade passet fortfarande inte blivit levererat. Trodde Fedex var ett seriöst företag, men det här är under all kritik!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s