Bruno saknar…

De två senaste morgnarna har jag vaknat av att familjens hund Bruno har kommit upp på övervåningen, och gått en runda… och sen brukar han gå ner igen.

Igår blev jag tvungen att leta efter honom när jag skulle ta ut hundarna på en promenad fann jag honom till slut sovandes i lillasysters tomma säng. Idag när jag skulle låna lillasyster E:s hårspray var det samma sak. Bruno låg i syrrans tomma säng. Det verkar som att Bruno också saknar lillasyrran…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s