På plats

Jag är äntligen på plats i Thailand. Efter en flygresa som kanske inte var så bra, då jag fick någon konstig reaktion av maten på flyget. Hade somnat till, och 1 timme efter middagen, vaknade jag till och blev tvungen att fylla en av de små trevliga papperspåsarna som finns vid varje säte. Kort senare blev jag tvungen att springa till toaletten, och fick spendera lite tid där… Är fortfarande öm i magen efter den flygresan.

Idag var det första dagen på jobbet, men har bara studd på schemat den här veckan vilket betyder att jag ska bekanta mig med området. Har kört hela dagen idag. Första gången i ösregn, och dessutom i vänstertrafik. Kom bara ut i fel körfält en enda gång när jag var på väg ut från en parkering, men det gick bra!! Är sjukt dålig på att parkera, men förhoppningsvis blir jag bättre. Har dock inte vant mig riktigt vid att blinkersspaken sitter på fel sida, så vindrutetorkarna har satts igång ett par gånger av misstag. Men shit, det känns bra att vara tillbaka.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s