Var är solen?

De senaste dagarna har vi haft ösregn här i Phuket. Det har nog faktiskt regnat varje dag sen i onsdags. Idag hade vi ett litet uppehåll på en timme eller två med lite sol, och då kändes det lite skönt i hjärtat och man mindes det där Thailand som visar sig från sin bästa sida med kritvit sand och paradisstränder. Som Coconut Beach uppe i Khao Lak. Lääängtar, och kan faktiskt nästan känna sanden mellan tårna. Har inte varit nere på stranden än… eftersom vädret inte har varit det bästa. Men snart, så blir det till att jobba lite på solbrännan!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s