Jag tror jag måste låta honom gå…

4 månader av längtan, telefonsamtal, avstånd, planerande
Nu när vi äntligen är i samma del av världen trodde jag saker skulle bli annorlunda, men saker å ting har väl inte fallit ut som jag hoppades… som jag förväntade.
De få gånger som vi har träffats sen jag kom tillbaka har varit som förr, underbart. Det är som att komma hem igen, som om jag aldrig åkte!
Men tiden vi är isär är smärtsam. Han jobbar. Jobbar alldeles för mycket. Han har dessutom inte råd att säga nej till jobb. Vi gör upp planer, han får ett samtal om en körning han måste ta… och sen får jag spendera kvällen själv. Det gör ont. För han är ju så nära men ändå så långt bort.
Jag orkar inte ha det så här. Det börjar påverka alla andra delar av mitt liv här. Och jag kan ju inte ställa krav på honom att jobba mindre då det är som det är, och nu verkar det ju som att vi om ett par månader måste köra distansförhållande igen. Jag vill inte och jag orkar inte längre.
Så jag tror jag måste låta honom gå…

Annons

En reaktion på ”Jag tror jag måste låta honom gå…

  1. elladella 31 augusti, 2011 / 02:11

    Inget lätt beslut det förstår jag det. Men när det negativa tar överhand tror jag man får försöka låta ens känslor stå åt sidan för att det ska bli en bättre situation för en själv. Lycka till 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s