Ledig

Idag har jag varit ledig vilket innebar en lååång sovmorgon, lite läsning och film i sängen. Het nudelsoppa (ja, det brände som f-n i munnen pga den starka kryddningen) till lunch i sängen tillsammans med en Cosmopolitan. Älskar att ha svenska tidningar att läsa. Om någon i min familj läser det här, så får ni gärna skicka över en Elle, Amelia eller Damernas Värld till mig. Vill ha!! Sen blev det en tur till Weekend Market i Phuket på eftermiddagen/kvällen. En hyfsat bra dag om jag själv får säga’t!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s