Ny leksak

Åkte till Central Festival idag med Eveliina, och råkade gå in på iStudio. 10 minuter senare hade jag köpt en ny leksak, iPad2. Nu är ju bara problemet att man ska fylla den med en massa bra appar, så finns det någon därute (t.ex lillebror) som kan tipsa om bra appar att tanka ner. För er som undrar förresten så tjänade jag ca 1000 SEK på att köpa leksaken i Thailand istället för i Sverige, om man jämför med dagspriset på netonnet tex. Om man dessutom ska resa ut ur det här landet inom 30 dagar så kan man tjäna fler hundralappar om man orkar fixa med taxfreen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s