Att läsa mellan raderna

Just nu går det så där med min karriär. Jag får hela tiden bevis för att jag arbetar i ett företag som inte uppskattar mig. Kanske för att jag inte tar plats, och för att de som bestämmer inte har en personlig relation till mig, eller att de vet vem jag är pga fel orsaker. Sen är jag mer en sån som tar hänsyn till gruppen snarare än att försöka framhäva mig själv. Lägg till detta till att jag är äldre än de flesta andra inom min yrkesgrupp. Jag är dessutom utbildad, intelligentare än de flesta och jag säger till om någonting är fel. Och det är väl summan av kardemumman som gör att jag aldrig kommer att klättra på karriärstegen där jag är nu. Det är kanske dags att börja tänka på att åka hem och återgå till lärarjobbet. För här kommer de aldrig inse hur bra jag är!! Eller så försöker de säga till mig, att det är dags att sluta….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s