När saker kommer upp till ytan

Jag har fått reda på en massa saker som jag vill fråga honom om. Det finns många frågetecken som behöver redas ut. Jag känner att för var dag vi är ifrån varann desto mer tar självbevarelsedriften över… och jag stänger sakta men säkert den plats i mitt hjärta som var reserverad för honom… Just nu vet jag inte vad jag ska tro eller vad jag ska känna. Jag är nog bara förvirrad, och analyserar varenda sak han någonsin har sagt till mig, eller gjort för mig. Varenda möte vi haft, kroppsspråk, beröringar… Jag blir snart tokig av det.

Jag vill bara träffa honom för att få svar och reda ut det här en gång för alla. Jag vet inte om jag har varit naiv, men just nu så börjar jag inse att mannen som jag trodde mig ha haft ett förhållande med de senaste 6 månaderna, inte riktigt har berättat hela sanningen för mig…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s