Orkar inte…

Jag orkar inte gråta mer, det känns som att det inte finns någon botten på det här. Inget slut. Det gör ont, så j-a ont. Jag vet inte var jag ska ta vägen.
Till råga på allt så ringer han och väcker mig mitt i natten, han säger undskyld mig. Det låter som att han gråter… han säger att anledningen till att han inte kan träffa mig är för hans föräldrar inte godkänner mig. Han måste gå tillbaka till sin fru. Det faktum att han har en fru är fortfarande helt overkligt för mig. Jag kan inte förlåta honom. Dessutom så verkar hon ju ha någon del i hans liv eftersom han för ett par dagar sen saknade henne så mycket. Jag vet inte vad jag ska göra vad jag ska tro. Sättet han avfärdade mig på tidigare i veckan var så j-a kallt. Fick reda på att han inte alls har varit sjuk heller, så ytterliggare en lögn. Jag vet varken ut eller in, men jag vet en sak. Han är inte en del av mitt liv längre!

Annons

2 reaktioner på ”Orkar inte…

 1. Fred 30 september, 2011 / 03:36

  Efter att ha läst vad som har hänt, kan kg ärligt säga tt ditt liv blir mycket bättre om han inte är med i det. Älskar dig syrran. Ring om du vill prata.

  Fred

  Gilla

 2. Katarina 30 september, 2011 / 03:46

  Men syrran 😦 fy fan vad tråkigt att läsa. Håller med fredrik- svårt att höra men det kommer bli bättre utan honom!! Du är värd någon mycket bättre.. Saknar dig så himla mycket!! Önskar vi kunde vara där med dig, speciellt nu! Puss och kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s