Lite mer som Barney Stinson

Jag önskar att jag var lite mer som Barney Stinson. Jag försöker iaf att hålla modet uppe, och sluta älta min hjärtesorg! Skrivandet är en bra grej. Känns skönt att ventilera. Idag skrev jag ett långt brev till honom, som jag i tanken skickade iväg också. Det var skönt att skriva av mig också. Sen för skoj skull roade jag mig med att räkna ut hur mycket pengar jag har lagt ner på honom med alla telefonsamtal, presenter och brev jag skickat till honom. Funderade på att skicka en faktura till honom och kräva tillbaka hälften… men det var ju typ 10 000 THB, och det är ju mer än vad han tjänar på en månad… så jag ska vara snäll.

Och göra som Barney Stinson. Sluta vara ledsen och vara AWESOME istället!

[youtubeplay id=”7gqYAuFvtXM” width=”720″ height=”500″]

Annons

En reaktion på ”Lite mer som Barney Stinson

  1. Kattan 2 oktober, 2011 / 07:46

    Haha awesome!! Åh syrran saknar dig här hemma.. Ikväll ska Emil gå på Arsenalmatch med en kompis och jag tänkte försöka baka bullar (kanelbullens dag på tisdag) Hoppas allt är bra med dig trots allt som hänt 😦 Puss syster!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s