Bra dagar och dåliga dagar

Vissa dagar är bra dagar. Jag känner mig stark, tänker knappt på honom, känner mig redo att gå vidare.
Sen är det vissa dagar som är dåliga dagar.. som de senaste 2 dagarna. När jag inte gör annat än ältar, gråter och mår dåligt. Han ringde inatt igen, men den här gången svarade jag inte. Det finns inget som han kan säga eller göra, som kan få det här ogjort. Det finns inget som kan förändra det faktum att han inte berättade att han är gift. Han har fortfarande ljugit. Det spelar ingen roll vad han säger och gör. Vi är färdiga med varandra!
Imorgon hoppas jag på en bra dag..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s