Dagens kollega

Igår när jag fick se våra transferlistor såg jag att vi hade typ 4 transferbussar från Je-Siam. Det bussbolaget som Jao arbetar på. Jag fick lite ont i magen för jag har inte riktigt lust att träffa honom just nu. Jag hade inte heller lust att ringa till honom och höra ifall han skulle jobba med oss heller, så jag gick och oroade mig istället. Väntade in i det sista så de flesta bussarna hade åkt innan jag gick ut för att åka till flygis. Väl framme på flygplatsen så kommer min kollega Hannu fram till mig och säger till mig. ”Jag har kollat alla bussar och hans buss är inte här så du kan andas ut”.
Han har alltså gått och kollat alla Je-Siam bussar för att försäkra sig om att jag inte ska behöva konfrontera mitt ex.
Det är att bry sig om sina medmänniskor!!! Dagens kollega och vän är helt klart Hannu!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s