Snart…

På måndag bär det äntligen av mot Khao Lak!!

Just nu längtar jag väldigt mycket då det har varit sjukt mycket jobb blandat med en del hjärtesorg, vilket har slitit på mig rent mentalt. Några dagar med studd på schemat och lite fix innan säsongen startar på riktigt ska bli skönt. Så jag kan slappna av lite och ladda om.

Tycker dock att mina nära och kära är dåliga på det där med att skicka kaffe till mig, och uppdatera mig med nya svenska magasin. Skicka kaffe (Zoegas Intenzo), Amelia/ELLE/Veckorevyn/Chic/Damernas Värld/Korsords-tidning elr ngt annat läsvärt… En påse Gott och Blandat eller två, vore också gott =)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s