Oj

Tyckte det var dags att jag och French Guy bytte nummer, han var dock inte på humör för mig idag utan stod och raggade på en fransk tjej tror jag… Själv spenderade jag kvällen med kollegor och hade trevligt, och flörtade med andra vilket det verkar som att French Guy inte riktigt gillade. Jag fångade hans blick, tog fram papper och penna och skrev ner några rader, samt mitt telefonnummer. Innan jag gick utanför dörren tillsammans med en annan, vände jag tillbaka och gick fram till honom och sa: Sorry, to bother you. I can see you’re busy. You and I are clearly not going home together tonight. Jag gav honom lappen, och sa. Save it for later! See ya! Och sen gick jag… Det stod en del saker på den där lappen som jag inte tänker ta upp här, men jag vet att han gillar det =)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s