Och sen då…

Han hade kunnat slänga lappen, men istället fick jag ett sms framåt småtimmarna med texten:
Thanks for the note =)
Och nu har vi varandras nummer… Vad händer nu då? Jag är f-n dålig på sånt här. Gick förbi den dykfirma han jobbar på häromdagen eftersom det är på vägen hem… och jag har aldrig sett honom ens i närheten av den dykshoppen, men nu ser jag att han är där… men istället för att gå in och säga hej, går jag förbi och låtsas som att jag inte ser och verkar väldigt upptagen med något annat. Moget?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s