Lite snyggare kanske…

Provade ögonfransförlängning igår på ett ställe som heter Wakeupwithmakeup och ligger på Västmannagatan. De hade just nu kampanjpris på ögonfransförlängning så jag behövde bara betala 495 SEK. Som hittat och blev jättefint. Tyvärr har min franstång gått sönder och råkade klippa mina fransar för ett tag sen ist för att böja upp dom, så jag måste vara jätteförsiktig då Caprice som fixade fransarna var rädd för att det inte skulle hålla så länge. Jag är superförsiktig nu iaf så vi får se hur länge det håller. Så här ser det ut iaf!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s