Semester

Just nu är jag hemma i Sverige på semester. Nice att få träffa familjen och gulla med brorsbarn. Mindre kul att jag mer eller mindre spenderade det mesta av mina sparpengar på att flyga fram och tillbaka för att fixa nytt pass och skicka in min visumansökan till Thailand, och nu när jag har semester har jag inte så mycket jag kan göra för allt kostar pengar. Men snart är det den 25e igen och då säger jag, halloj världen igen. Men ska vi tänka positivt så har jag nu ganska så mycket tid till att fixa färdigt sånt som jag borde gjort innan jag lämnade Mallorca, och jag kan också börja planera vintersäsongen. Funderade på om jag skulle unna mig mig en SPA-kur på Axelssons nästa vecka bara för att få lite avkoppling och njuta fullt ut av semestern! Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s