2 somrar på Mallorca och en vinter på Lanzarote

2 somrar har passerat sedan sist. Har eg bara haft energi för att uppdatera insta eller twitter på sistone.

För tillfället bor jag i Puerto del Carmen för de närmaste 5 månaderna – sen får vi se var sommaren spenderas. Jag ska skicka min ansökan under veckoslutet, och sen i starten av nästa vecka vet jag med bestämdhet. Min förhoppning är att jag får återvända till den plats som numera är mitt hem – Alcudia, Mallorca – och att jag faktiskt kan få stanna en längre tid tillsammans med den man jag vill spendera min framtid med.

Jag älskar mitt arbete – och jag älskar Honom. Jag hoppas att mitt arbete och min man kommer att vara på samma destination till nästa sommar, men jag ska inte sticka under stol med att jag känner en viss oro….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s