En ny familjemedlem

Låt mig introducera vår nyaste familjemedlem Lluna (betyder måne på Mallorquin). Lluna är en bichon maltes – och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag och mannen har pratat länge om att skaffa hund och har kollat på Milanuncios och Segundamano efter lämplig valp. Vi har också kollat på möjligheten att adoptera hund, men den rätta hade inte riktigt hittat fram till oss – förrän nu. Vi skulle eg bara åka och titta – men väl hos uppfödaren var det svårt att motstå, så en liten Lluna fick följa med oss hem.

IMG_0581 IMG_0584 IMG_0589 IMG_0579

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s