Skymning

 När jag skulle måla fondvägg här hemma valde jag en gråblå färg från Alcros kollektion AD16. Jag är helnöjd med resultatet, och blir bara mer och mer kär i färgen för var dag som går. Hade jag en större lägenhet så skulle jag nog smacka upp färgen i hela sovrummet! Ja, inte jag alltså, en målare har större tålamod för att måla än vad jag har hehe men hur som helst gällande färgen – I Love it!

På bilden kan ni se hur fint färgen gifter sig med mina vita gardiner och mina teakmöbler. Färgen heter förresten Skymning ifall någon undrade. 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s