Tulpaner

Just nu är en av mina favorittidpunkter på året. Vi går mot ljusare tider och jag inbillar mig att jag ser vårtecken lite tydligare för var vecka som går. 

Nu på vintern ör också tidpunkten då butikerna svämmar över av tulpaner och just nu frossar jag i såna. Insåg att jag dock inte hade så många vaser (läs 1 vas), men när jag och lilla mamsen var på Kyrkornas 2ndhand i helgen så hittade jag bästa tulpanvasen för 60 pix. Blev en gåva till mig från mamsen.

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s