Homestyling pågår

Efter lite vånda och väntan blev det så äntligen klart i torsdags att jag är ny ägare av min dröm-2a. 

Därför ska jag nu fixa och dona i min etta eftersom den ska säljas. På måndag kommer fotografen och senare i veckan kommer den upp på Hemnet. Mäklarskylten står redan utanför porten så man får väl säga att allt är officiellt. 

Idag har vi plockat ut lite möbler, personliga foton och saker jag är rädd om inför visningar etc. Bland annat åkte mitt vackra matbord i teak ut och iväg för förvaring, och imorrn sätter jag tillbaka det gamla vita bordet istället. 

Work in progress…

  
  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s