Vegetarian i 21 dagar

Hittade av en slump till 2017:s första utmaning: Vegan i 21 dagar. Tyvärr känner jag mig inte riktigt mogen för att ta bort allt animaliskt så kommer fortfarande att äta ägg och mjölk, så får väl köra fegisvarianten Vegetarian i 21 dagar istället. Start imorgon 9/1!

För att peppa mig själv och få hjälp med matinspo har jag bestämt att de första veckorna ta hjälp av en vegetarisk matkasse. Det finns ju en uppsjö av matkassar ute på marknaden, alla stora matbutiker har sin egen variant, och så har vi ju kanske den som är mest känd, Linas matkasse. Jag valde dock att köpa min matkasse från Årstiderna. Varför, jo för att de kör bara på ekologiska grönsaker, och sen gillar jag även deras tänk med återbruk av matkasselådor. Imorrn kommer första leveransen, vi får se om jag orkar uppdatera er om vad jag tycker.

matkasse-arstiderna

Bildkälla: arstiderna.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s