Hållbart tänk

Jag vill ge en eloge till MatHem och deras Hållbara tänk gällande frukt och grönsaker. De har tagit fram en grönsakskasse med 2:a sorterings grönsaker och en fruktkasse med 2:a sorterings frukt. Jag klickade hem en fruktkasse och grönsakskasse för andra veckan i rad och är sjukt nöjd! Prisvärt, bidragande till minskat matsvinn- hållbart! Är återigen förvånad över hur mkt av innehållet som dessutom var ekologiskt. Sen att man får billigare pris på leveransen (kostnad 9 kr) då man väljer en tidpunkt då flera andra i närområdet har bokat hemkörning är ytterligare plus i kanten, och jag som har ryggskott behöver inte ens bära upp några matkassar 👍

 Bra där #MatHem  👏🏻👏🏻

 Nu blir det frukt- och grönsaksfrossa 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s