Förkylningstider

Idag är det flanellpjamas och dunsockor på, och vila under yllefilten i soffan som gäller. Influensatider, och på jobbet är det bortfall av både elever och kollegor pga sjukdom. Jag gör som jag brukar göra för det mesta, dvs står stadigt och duckar från förkylningsvirus under veckan, men väl runt torsdag, fredag tar orken slut och likaså energin att slåss mot förkylningen. Idag blir det Netflix, dricka mängder av te med ingefära och citrongräs, och mata både mig och pälsklingarna med citrusfrukter. En rolig sak mitt i allt förkylningsömkande är att så fort jag tar fram en apelsin, clementin elr dylikt så står tre pälsbebisar på baktassarna och tittar på matte med tiggande blick.

Någon som har tips på vad man kan se på Netflix eller Viaplay?

Förkylningstider kräver C-vitamin boost!
Förkylningstider kräver C-vitamin boost!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s