När magi skapas

När Kent möter Depeche kan inget annat än magi skapas. Jag minns att jag spelade in det här ögonblicket på VHS men det bandet förstördes antagligen med alla andra minnen från min barndom och ungdomstid som blev förstört när mitt förråd i Solna drabbades av översvämning. Det är den där härliga nostalgikänslan som tar en tillbaka till den tiden då Jocke Berg var husgud. Eller så är det den där härliga känslan när man ser något som tar en tillbaka till en tid då det enda som fanns på världskartan var MUSIKEN!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s